Beste cliënten,

Hoe gaat het met jullie? Ik hoop dat jullie deze periode ondanks alles, goed doorstaan. Helaas is de lockdownperiode ook voor haptotherapeuten verlengd, in ieder geval tot 9 februari. Voorlopig zijn mijn mogelijkheden daardoor  beperkt tot het geven van wandelsessies en belsessies. 

Wel is het mogelijk om in deze tijd, behalve in  Roden,  ook wandelsessies in Groningen af te spreken,  bijvoorbeeld bij het prachtige Hoornse meer. Dat kost, i.v.m. reiskosten en tijd 10 euro extra. In overleg kunnen we ook ergens anders afspreken. 

Natuurlijk zijn er ook lichtpuntjes in deze periode. Er ligt nu nog een prachtig laagje sneeuw. En letterlijk blijft het elke dag al iets langer licht, de vogels laten zich weer horen en dat belooft ons dat het voorjaar op komst is! Een periode waarin we vaak zin hebben om nieuwe dingen te ondernemen. Zo heb ik per 1 april een mooie nieuwe praktijkruimte gevonden aan de Hereweg 100 in Groningen. Het ligt zeer centraal en is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Elke woensdag kun je daar terecht. Dat houdt in dat ik “De Poort” vaarwel ga zeggen. Wat ik ook jammer vind, want ik heb er een aantal  jaren met plezier gewerkt. Maar de nieuwe ruimte kwam op m’n pad en ik voel dat het tijd wordt voor iets anders. De ruimte is goed geïsoleerd. Dat betekent dat het mogelijkheden biedt om weer wat meer ruimte en lucht te geven aan onze stem in de vorm van stembevrijding en zingen. Ik heb er zin in! Op de maandag, dinsdag en donderdag blijf ik werken in Roden. 

xj83Rto2NtD4VjpuEhvNXHkXOvRylj5QzmsgCBNi6yRRRHxcnroRE5 Boof0WSDmssCBJN2ZiGB2EPf4

Zodra het weer kan, ben ik van plan op Schiermonnikoog enkele wandelsessies te gaan geven. Als er een plek is waar je voluit kunt genieten, loslaten en je stem de vrije loop kunt laten, is het daar wel! Ik hou je op de hoogte.

Ik hoop van harte dat ik jullie  binnenkort ook weer binnenshuis mag begeleiden. Begin februari zullen we waarschijnlijk meer weten.

Wil je wandelen of bellen, neem dan gerust contact met me op! Ik wens jullie sterkte voor de komende tijd en hopelijk tot gauw ziens,

hartelijke groeten van Tineke

Nieuwsbrief januari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.