hN olEsmLvxb5H8meZlOQDD8n8mtpDBRNmjP6GbIQE42esBWnO2ABACWeuxyaRJhuILvxTI8yFoPkuFGwNv6em2nsgJFTM4arPjXTrxyJ8Lj7Y1 aaKnPj686wG QsyMQoiwgD60

December 2021,

Beste cliënten,

Even een update na de aankondiging van de Corona Maatregelen gisteravond. We worden wel uitgedaagd om ons er steeds weer toe te verhouden! Het goede nieuws is dat de praktijk open mag blijven. Ik zal er uiteraard goed voor blijven zorgen dat de werkruimte geventileerd wordt en dat deurkrukken, stoelen, de w.c. etc. na elk bezoek gereinigd worden. 

Ik wil jullie wederom vragen:

– om bij klachten zoals verkoudheid, niezen, koorts thuis te blijven of in ieder geval contact met me op te nemen (ook als het een huisgenoot of andere bekenden betreft)

– om een mondkapje te dragen en je handen te wassen/ontsmetten bij binnenkomst

– een grote badhanddoek mee te nemen

Ik hoop dat je je op deze manier veilig genoeg voelt om te komen. Ook is het mogelijk om desgewenst een sessie wandelcoaching te doen hier in het bosrijke Roden. Voor vragen en bij twijfels kun je altijd contact opnemen.

Rest mij nog jullie zo aan het einde van het jaar hele fijne feestdagen te wensen en een gezond, gelukkig 2022 met, ondanks Corona, veel lichtpuntjes!

Hartelijke groeten van Tineke, tel. 0651107165

Kerstwens 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.