• Zomerstop en wandelsessies Schiermonnikoog

  by  • 6 juli 2021 • Geen categorie • 0 Comments

  Share Button

  Nieuwsbrief juli 2021

  Beste cliënten en andere geïnteresseerden,

  Na de Coronastop draait de praktijk gelukkig weer op volle toeren! Toch voelt het goed om een zomerpauze in te lassen, de praktijk is gesloten van 19 juli  t/m 3 augustus. 

  In de vorige nieuwsbrief schreef ik al over plannen om individuele wandelsessies op Schiermonnikoog aan te bieden. Schiermonnikoog is sinds jaar en dag een bijzondere plek voor mij en ik hoor ook van cliënten dat ze daar graag vertoeven. Het eiland helpt mee om ons te ontspannen en werkt daardoor  inspirerend. Wat zou het fijn zijn jullie daar te mogen ontmoeten! De plannen zijn ondertussen concreet geworden.

  Het thema van de wandelsessies wordt: NEEM JE BALLAST MEE EN GEEF HET AAN DE ZEE…

  We kunnen op allerlei manieren invulling geven aan dit thema. We gaan zoeken naar de wijze waarop jij je ballast het beste kunt loslaten, aansluitend bij jouw wensen. Dat kan wandelend, voelend, kijkend, horend, tekenend, klinkend, musicerend, schreeuwend of juist stil en meditatief. In de vorm van een opstelling met schelpen, schrijvend in het zand of op papier, de zee geeft oneindig veel mogelijkheden en neemt alles mee…

  Je kunt je wensen van tevoren eventueel aangeven. Mocht je een ander thema hebben of wil je gewoon zien wat er zich op dat moment aandient, dan is dat natuurlijk ook helemaal prima. 

  Wanneer?

  In de week van 30 augustus tot 3 september ben ik op Schiermonnikoog. De zomervakantieperiode is dan voorbij zodat het dan wat rustiger wordt op het eiland. Op dinsdag 31/8, woensdag 1/9 en donderdag 2/9 ben je van harte welkom voor een persoonlijke wandelsessie van anderhalf tot 2 uur. Je kunt je inschrijven voor een sessie om 10.30u., om 14.00u. of om 16.30u.(de tijden sluiten aan op de aankomsttijden van de boot)

  Aanmelden graag voor 23 augustus.

  Wat kost het? 

  Voor deze individuele wandelsessie bereken ik u de normale prijs van € 83, een langere sessie is ook mogelijk. De sessies komen net als “normale” sessies in aanmerking voor zorgvergoeding. Voor vervoer en eventueel verblijf dien je zelf te zorgen. Op www.vvvschiermonnikoog kun je informatie vinden over de vertrektijden/kosten van de boot en overnachtingsmogelijkheden. 

  Voor verdere informatie en/of tips kun je altijd contact met me opnemen: www.veerkracht.eu, tel. 06-51107165. Waar en hoe dan ook, ik wens jullie een fijne zomertijd toe. Graag tot ziens op Schiermonnikoog, in Roden of in Groningen,

  Hartelijke groeten van Tineke

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *