• Workshop BOOS! 2

  by  • 4 juni 2014 • Geen categorie • 0 Comments

  Share Button

  boos2

   

  De eerste workshop over het thema Boos in april jl. bracht bij de deelnemers veel teweeg. Toen is vooral aan de orde gekomen hoe je boosheid lichamelijk kunt ervaren en hoe je haar op verschillende manieren kunt uiten. Boosheid bleek een thema te zijn waar we niet snel over uitgepraat raakten en waar we allemaal nog veel over kunnen opsteken.

  Het idee ontstond om een tweede workshop aan dit thema te wijden waarin de communicatie centraal staat. Het lijkt misschien de gemakkelijkste manier om onze boosheid naar buiten toe te richten want dan zijn we het tenminste kwijt. Maar hoe maak je nu op een opbouwende manier duidelijk waar het voor jou echt om gaat? Verbindend, zodat de ander jou hoort, ziet, respecteert? Dat blijkt vaak een hele kunst te zijn!

  Aan de hand van onder andere de oefeningen uit de methode Geweldloze Communicatie van Marshall gaan we tijdens deze workshop op ontdekkingsreis naar de achterliggende gevoelens en behoeftes. Mocht je de eerste workshop niet meegemaakt hebben, dan is dat geen probleem om deel te nemen aan dit vervolg.

  We werken in kleine groepen van max.5 personen. Je bent van harte welkom!
  Datum: Maandag 23 juni, 19.30u.-21.15u.
  Plaats: Otto Eerelmanstraat 2, Groningen
  Kosten: 12,50 p.p., graag contant te voldoen

  Voor informatie en opgave kun je me mailen of bellen.
  Met vriendelijke groet,
  Tineke Kooijinga

  Telefoon: 06-51107165\ Email: info@veerkracht.eu

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *