• Nieuwsbrief mei

  by  • 2 mei 2020 • Geen categorie • 0 Comments

  Share Button

  Beste cliënten,

  Het is alweer 1 mei, hoe gaat het ondertussen met jullie? 

  De natuur is momenteel zo prachtig, alsof er niets aan de hand is…maar de realiteit is natuurlijk anders. De situatie rondom het Coronavirus is nog steeds onzeker. De praktijk draait in beperkte mate in de vorm van wandelsessies en bel/mailsessies. 

  Ik had een week geleden al een protocol klaar om jullie te kunnen ontvangen in m’n praktijk in Roden met inachtneming van de nodige hygiënische maatregelen. Binnen de grenzen van een anderhalve meter zijn er immers vele mogelijkheden. Zoals tekentherapie, adem/stem/klanktherapie, rouwverwerking, Voice Dialogue, Innerlijk kind werk,  etc. 

  Deze therapievormen zijn ook goed toe te passen tijdens een wandelsessie heb ik gemerkt. 

  Maar afgaande op de adviezen van het RIVM en de VVH (Vereniging voor Haptotherapeuten) van 21/4 is het geven van therapie in de praktijk tot 20 mei nog niet toegestaan, tenzij het medisch echt niet anders kan. Hopelijk is dat na 20 mei of nog eerder weer mogelijk met de nodige beschermingsmaatregelen, we wachten af. Ik hou jullie op de hoogte!

  Zoals ik al aangaf in de vorige mail, bevallen de wandelsessies, zowel voor de cliënten als voor mijzelf erg goed. Dit jaargetijde en ook het Mensinghebos in Roden leent zich er uitstekend voor! Zelfs bij regenachtig weer kan het een bijzondere belevenis zijn. Mocht je het eens willen proberen, dan ben je van harte welkom.

  Voor nu, in ieder geval tot 20 mei: alle goeds voor jullie en blijf gezond! 

  Hartelijke groeten van Tineke

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *