• Nieuwsbrief april 2020

  by  • 1 april 2020 • Geen categorie • 0 Comments

  Share Button

  Beste cliënten,

  Het is vandaag 1 april en helaas is het geen grap: de maatregelen vanwege het Coronavirus zijn verlengd tot in ieder geval 28 april. Gezien de ontwikkelingen was het te verwachten. De praktijk blijft daarom tot die datum beperkt geopend. Dat wil zeggen dat consulten telefonisch, per mail, whats app bellen/video, via skype of als wandelsessie plaats kunnen vinden. De zorgverzekeringen hebben onlangs aangegeven dat deze alternatieve therapievormen ook vergoed worden. De afgelopen weken heb ik ervaring op kunnen doen met de wandelsessies en dat is zowel mijzelf als de cliënten heel goed bevallen. De natuur helpt als het ware een handje mee in het vinden van antwoorden…
  Enkele reacties van de afgelopen dagen : 

  Bericht bekijken

  “Je hebt me bewust gemaakt van een aantal zaken: de belangrijkste vooral is, wat ik doe dat dat oké is, en niet anders of beter hoeft. Verder dat angst kan ‘remmen’ en dat ik mag spelen als een kind…”  

  “ Ik heb het idee dat ik deze week voor het eerst voelde dat ik een nare gedachte kan toelaten en ook weer los kan laten. Dat lijk ik zo in mijn lijf te voelen. Ik wandel nu ook anders door het bos.. ik gebruik veel meer mijn zintuigen…”

  “Ik vond de wandelsessie gister erg prettig, eigenlijk fijner dan binnen zitten 😀 en ik voelde me daarna goed”

  Bovengenoemde alternatieve contact vormen worden gerekend als een “normale” sessie. Het tarief voor een consult bedraagt per 1 april 78 euro. Een half consult van ongeveer een half uur  is ook mogelijk, dat kost 39 euro. Voor vragen hierover bel of mail me gerust. 06 – 51107165 veerkrachtpraktijk@gmail.com

  Ik hou jullie op de hoogte,

  ik wens iedereen veel sterkte in deze tijd waarin de lente gelukkig als altijd gewoon doorgaat en graag tot horens of ziens,

  hartelijke groeten van Tineke

  Tot slot een mooi lentelied van Stef Bos:  https://youtu.be/uUcWs_OFYjI

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *